Onze diensten  


Utiliteitsbouw en verbouwingen
Bij Aannemersbedrijf Baas helpen wij bedrijven en particulieren met allerlei soorten verbouwingen. Van het opknappen van een bedrijfskantine of woning, en alle andere aanpassingen die aan uw woning of bedrijfspand nodig zijn. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw pand volledig naar uw wensen op te leveren. Met onze jarenlange ervaring in de woning en utiliteitsbouw maken wij van iedere verbouwing of onderhoudsklus een succes. Andere bedrijven die met ons werkten, roemen ons om onze flexibiliteit en heldere communicatie. Waarmee kunnen we u helpen?   
 
Woningbouw en nieuwbouw
Als aannemersbedrijf helpen wij naast bedrijven, ook particulieren met het bouwen of verbouwen van hun huis. Gaat u uw eigen huis bouwen in een nieuwbouwproject en zoekt u een bouwbedrijf? Aannemersbedrijf Baas maakt uw droom werkelijkheid! Wij ontzorgen u vanaf de conceptfase en de uitvoering, tot en met de uiteindelijke oplevering. Voor ons is geen bouwvraagstuk te complex. Wij bedenken voor ieder probleem creatieve oplossingen, waarbij uw wensen centraal staan. Zo wordt uw huis niet zomaar een huis, maar een echt droomhuis. Laat uw droom werkelijkheid worden en schakel Aannemersbedrijf Baas in.

Onderhoud 
 Naast woningbouw en utiliteitsbouw helpt Aannemersbedrijf Baas bedrijven en particulieren ook met het renoveren, opknappen en moderniseren van hun bestaande bedrijfspand of huis. Wij helpen u met allerlei soorten onderhoud. Wij denken met u mee over het ontwerp en komen zo samen tot de beste oplossing. Aannemersbedrijf Baas heeft jarenlange ervaring met onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Uw project is dan ook in goede handen bij ons.

Vakmanschap
Verbouw , Renovatie , Onderhoud
stuck
Stucwerk
Voor al uw stuckwerk of spagtelputz
about1
Renovatie
Voor al uw renovaties binnen en buiten .
Badkamer-Groningen-Montage-Tegels-en-Stukwerk
Sanitair
Complete badkamer of toilet renovaties
elektra
Elektra
Voor al uw elektra binnen en buitenshuis
Vrijblijvende offerte?
Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan via de whatsapp button of via ons formulier een vrijblijvende offerte op.

Pierre Kemphove 29

2726BC Zoetermeer

info@baas-aannemers.nl

+31(0)6-26661644

KVK 58232818